fredag 5 juli 2013

Vansinnigt besviken....fast ändå inte!

Tävlat ikväll igen, nu kanske nån tänker "men herregud, är hon inte klok?" Å jodå, jag är precis lika klok som vanligt :) Jag tänker såhär: Ett elitprogram tar ca 20 minuter och 20 minuter per dag orkar han vara på topp!! Så friskt vågat hälften vunnet, som man så vackert brukar säga....
 
Men kvällens prestation var allt annat än vacker.... En stabil sittning, 9,5 i betyg. Ett stabilt men segt nedläggande, sen hade han tydligen jagat flugor *morr* så bara 7 i betyg....
 
Vi var enda startande, så direkt från platsen till fria följet, ingen hit direkt!
 
Spajk var på nån egen planet och gick bredvid mig, men inte MED mig och definitivt något som jag brukar kalla "fot".... Usch och fy! Bara en 7:a i betyg.
 
Zäta´t är ett jäkla skitmoment.... Å redan med den inställningen från min sida så förstår ni ju alla hur det gick.... Men med lite hjälp fixade han både sitt och ligg! Men att bara stå stilla, med alla fyra tassarna cementerade i backen är nog nått av det svåraste som finns!
 
En 8:a på inkallning, bra läggande men ett kasst ställande, men inget DK på läggandet :)
 
Å på rutan hade jag totalt hjärnsläpp.... jag säger liksom "rutan" när han bara ska springa till konen, men som tur är lyssnade han inte ;) Han sprang så fint till konen, men jag hade ju såklart mitt hjärnsläpp kvar och helt utan att varken titta mot rutan eller handtecken säger jag rutan!? Så stackars Spajk sprang, men han visste ju inte riktigt var!? Så han sprang lite random innan han sen hamnade tillbaka vid konen... då la jag på ett riktigt handtecken och då hittade han rutan och sprang stabilt och fint in i mitten, men många kommando och lite allmänt trams så blir det inte mer än en femma i betyg.
 
Vid dirigeringen springer han mot mittapporten, jag säger loss och skickar han med handtecken till höger som han då kommer med i bra galopp!
 
Metallen får vara dagens höjdpunkt, 9:a tyvärr lite dåligt tempo in....
 
Vittringen tar han rätt, som han brukar göra! Tyvärr fick han för sig att springa till tävlingsledaren med pinnen!? Å när han väl kom till mig så släppte han den :( Men iaf en 5:a i betyg mot gårdagens nolla!
 
Fjärren stod för dagens andra nolla, oväntat och trist!
 
Det var tokvarmt och kvavt på planen, han var sååååå seg, inte alls "på" som vanligt...
 
Klart jag är besviken på prestationen, men ändå inte! Vi är trots allt i elitklass :) :)

Jag har en plan för morgondagen, får se om jag kan hålla mig till den!
 
På återseende!
 
PS. Ni har väl sett den nya tjusiga hemsidan??? www.arrdiz.se DS.

1 kommentar:

  1. Impad att du startar elit! Vågar mig knappast på en trea trots att jag tror att vi har momenten...

    Kram

    SvaraRadera